Kullornas logga_Rityta 1.jpg

Barndaghem i Mora - En del av c företaget

 

Om oss

Vi öppnar 2a Januari 2019 

 

Vi vill välkomna er till Kullornas Lek & Lär! En pedagogisk omsorg för barn mellan 1-5 år med uteprofil! Vi vill att barnen ska få lära känna sin kropp och upptäcka rörelseglädje samtidigt som de får motion och vistas utomhus. Barnen håller sig friska genom att vara ute i den friska luften samt lär sig att uppskatta och vara rädda om naturen! 

 

Att se barn utvecklas, lära och växa som individer är helt fantastiskt och väldigt givande. Vi vill att barnen ska ha en trygg och rolig plats att vara på där de får göra utlopp för deras behov.

Vi vill stödja och stimulera barnens utveckling, Trygghet, Självkänsla, Gemenskap, Respekt och Livsglädje som är givna byggstenar att fylla barnens ”ryggsäckar” med. 

 

Den fria leken är något vi värnar om, den är viktig för den sociala och empatiska utvecklingen och ger en god grund för att utveckla fantasiförmågan. Vi ser till att barnen får vara ute i frisk luft och natur så ofta det går. Idéer, funderingar och frågor av alla intryck ger lärande, och det kommer in som en naturlig del av vardagen. Att röra på kroppen ger både knopp och kropp en härlig känsla! 

 

Att ha en bra balans i kosten tycker vi är sunt. Vi kommer använda oss av ekologiska samt närodlade råvaror. Vi kör på sockerfritt, men absolut att vissa undantags kan göras ibland. 

 

En härlig och öppen stämning på jobbet är viktigt för oss. Humor, glädje och mycket skratt är den bästa kryddan. 

Att jobba som ett team och sträva efter samma mål är häftigt. Tillsammans mer Er föräldrar samt barn blir vi ett dreamteam i högsta grad. Nära och god kontakt med Er föräldrar är viktigt för oss och om Ni är nöjda och trygga, är barnen också det. 

Vi gillar detaljer så som att tända ljus när den mörka årstiden infaller, duka fint inför måltider så även synen som sinne får kärlek och inte bara magen. Vi gör gärna det lilla extra.

 

Vi vill vara en plats att minnas. Roliga utflykter, aktiviteter, barnens vasalopp, temadagar, studiebesök, ”fredagsmys”, uppmärksamma högtider och födelsedagar, prova på olika idrotter m.m.  

 

Våra öppettider är 07:00-16:00

 

Hos oss ska alla stortrivas! :)

 

Vi som jobbar här

IMG_6979.jpg
Facetune_18-10-2018-10-37-55.JPG

Jessica Knuts

Sirena Fraser​

 

Våra sponsorer

facebook851x315.jpg
tretorn.jpg
cf.png

C Företaget tror på människors kraft att driva egen verksamhet efter sina idéer och mål. Genom att förenkla för individer att bedriva en verksamhet har vi blivit ett alternativ till att starta eget företag. C Företaget startade år 2002 med konceptet att anställa personer med en egen affärsidé. Denna grundidé byggde vi vidare på och 2008 anslöt sig en grupp dagbarnvårdare i Uppsala kommun, vilket blev starten för vårt unika koncept för dagbarnvårdare. Vår första förskola tog vi över 2009. Idag bedriver C Företaget åtta förskolor samt en öppen förskola i Uppsala län. Vi har även samarbete med 80 dagbarnvårdare runt om i landet. Vi har ett kompetent arbetslag med förskolelärare, ekonomer, socionomer, beteendevetare och IT-tekniker. C Företaget arbetar med kvalité som fokus och genom vårt kooperativa förhållningssätt ser vi vinst som medel snarare än mål.

Om det är något som inte motsvarar dina förväntningar eller som du är missnöjd med i ditt barns vistelse i fristående pedagogisk omsorg är det ett klagomål. Vi vill uppmuntra dig att i första hand dela din synpunkt med den person det berör.

Det finns även en klagomålsblankett som ni hittar HÄR om ni vill gå vidare med klagomålet.  

Klagomål

Kontakta oss

Mejl: kullornaslekolar@outlook.com
Telefon:  Sirena fraser: 0725234191

               Jessica Knuts: 0730598458